Marketing

Premijera rakije od breskve u Budvi

Na “41. Sajmu hrane”, koji se održava od 12. do 14. marta 2015. godine u Budvi, kompanija “13 jul Plantaže” je pripremila predstavljanje novog proizvoda. Radi se o rakiji “Breskva” koja je regionalno jedinstven proizvod i zbog njenog karakterističnog mirisa promoviše se pod sloganom “Miriše na sreću”.
Premijera rakije od breskve  u Budvi
Portal AnalitikaIzvor

„Prema ocjeni tehnologa “Plantaža” ova rakija će biti veliko osvježenje na tržištu voćnih rakijskih brendova,  jer sve njene karakteristike - snaga ukusa i mirisa, te tehnološki kvalitet, daju garanciju uspjeha ovom novitetu u ponudi kompanije  “13. Jul Plantaže”. Rakija je nastala tako što je berbom obuhvaćena najbolja odabrana breskva, da bi se nakon toga obavila fermentaciju i destilacija breskve po originalnoj tehnologiji u malim bakarnim kazanima“, stoji u saopštenju kompanije dostavljenom Portalu Analitika.

Kako je navedeno svi posjetioci ovog sajma će pored promocija i premijernog predstavljanja rakije od breskve, moći da prisustvuju i, za tu priliku upriličenim, promocijama već veoma popularnih vina Luča i Vladika.  

1103rakija2

Plantaže su, za Sajam pripremile i promociju ponude za turistički program “Vinski put”, kao i degustaciju ostalih proizvoda iz svog asortimana. Program “Vinski put”, je turistička ponuda, koju Plantaže samostalno organizuju kao poseban program individualnih posjeta, otvarajući vrata velelepnog podruma Šipčanik za sve posjetioce, unapređujući ne samo svoju ponudu, već ukupnu turističku ponudu Crne Gore, afirmišući je kao zemlju vina.

„Svi koji posjete podrum Šipčanik imaju priliku da dožive impresivan ambijent jedinstvenog vinskog podruma u Evropi, uživajući u nezaboravnim mirisima i ukusima - u „bukeu“ našeg podneblja“, stoji u saopštenju.

Portal Analitika