AMSCG: Zatvoren put Šavnik - Žabljak

Na putu Šavnik - Žabljak jutros se ne saobraća zbog usova, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).
AMSCG: Zatvoren put Šavnik - Žabljak
Portal AnalitikaIzvor

Na jugu Crne Gore putevi su uglavnom suvi a vidljivost dobra, dok na sjeveru mjestimično ima poledice i ugaženog snijega, posebno na dionicama u višim predjelima.

Iz AMSCG su poseban oprez savjetovali za puteve koji prolaze kroz usjeke, zbog opasnosti od odrona.

Na putu Budva - Cetinje saobraćaj je obustavljen zbog pojave klizišta u mjestu Markovići, a vozačima se savjetuje da koriste saobraćajnice kroz tunel Sozina i Cetinje - Njeguši - Kotor.

Saobraćaj na putevima Nikšić - Šavnik i Rožaje – Kul - Peć dozvoljen je za putnička vozila.

Na regionalnom putu Pljevlja – Metaljka - Čajnice uspostavljen je saobraćaj za vozila dodeset tona.

Na putu Podgorica - Bijelo Polje saobraćaju sva vozila bez ograničenja.

Kamionima sa prikolicom i šleperima nije dozvoljeno kretanje na putevima Nikšić - Plužine, Pljevlja - Ranče, Mijkovac - Đurđevića Tara.

Na magistralnom putu M-4 dionica Lipci - Grahovo u mjestu Donje Krivošije režim saobraćaja je, zbog radova, promijenjen sa tri na dvije saobraćajne trake, a dolaziće i do desetominutnih prekida za sve vrste vozila od deset do 11 i od 15 do 16 sati.

Na magistralnom putu Bar - Ulcinj, na lokalitetu Kruče, zbog sanacije klizišta promjenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na regionalnom putu Mojkovac - Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično.

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.