Crna hronika

Oduzeta blindirana vozila Kožaru i Živkoviću

Pripadnici barske i kotorske policije oduzeli su blindirana vozila Alenu Kožaru i Jovici Živkoviću (37), koji su označeni kao bezbjednosno interesantna lica, piše Dan.
Oduzeta blindirana vozila Kožaru i Živkoviću
Portal AnalitikaIzvor

Kožar je bio blizak grupi sada pokojnog Luke Đurovića, a Živković je označen kao član „škaljarskog klana“. Kako je Danu potvrđeno, vozila su oduzeta u sklopu akcija koje preduzima Sektor kriminalističke policije.

„U posljednje vrijeme u Crnu Goru je stiglo više blindiranih automobila čiju su naručioci bezbjedonosno interesantna lica. Zato je Sektor kriminalističke policije pokrenuo akciju provjere blindiranih vozila i njihovih vlasnika. Od početk amarta oduzeto je pet automobila od lica koja se u policijskim evidencijama vode kao bezbjednosno interesantna. U Baru je oduzeto blindirano vozilo „lančija“ Alena Kožara, a u Kotori blindirani džip Jovice Živkovića“, potvrđeno je Danu iz Uprave policije.

Kako piše podgorički list, Kožar i Živković privedeni su na informativni razgovor i stanicu policije u Baru i Kotoru.

„Oni su priložili dokumentaciju o nabavci vozila, a inspektori će provjeriti validnost tih papira. Vozila će biti zadržana dok se ne završe te provjere, jer je neophodno ispitati da li su ti automobili korišćeni u inostranstvu prilikom izvršenja nekog krivičnog djela“, kaže izvor iz Uprave policije.

Izvor i foto: Dan

Portal Analitika