Fudbal

Anćeloti: Nema otkaza, ali ništa ne valja u našoj igri!

Trener Reala Karlo Anćeloti bio je vidno nezadovoljan partijom svojih pulena koji su i pored poraza od Šalkea sa 3:4 u Madridu prošli u četvrtfinale Lige šampiona ukupnim rezultatom 5:4.
Anćeloti: Nema otkaza, ali ništa ne valja u našoj igri!
Portal AnalitikaIzvor

"Apsolutno smo zaslužili zvižduke navijača i biće nam dodatna motivacija za narednu utakmicu. Nijesmo bili dobro organizovani i primali smo golove poslije grešaka u odbrani. U pauzi između poluvremena pričali smo kako da otklonimo greške, jer nijedan tim nam nije dao četiri gola u Madridu. Pali smo i psihički i fizički", rekao je Anćeloti.

"Ne razmišljam o otkazu, trudim se da radim svoj posao najbolje što mogu i moram još bolje. Imamo probleme i u napadu i u odbrani, sa koncentracijom i motivacijom, ni ne borimo se dovoljno, sve to je kristalno jasno. Strepjeli smo do samog kraja, jer je svašta moglo da se dogodi", naglasio je Anćeloti.

Italijanski stručnjak je dodao i kako ne može da prepozna svoj tim koji je redom gazio protivnike krajem prošle godine, a 22. marta ih čeka gostovanje Barseloni u možda ključnoj utakmici za titulu Primere.

Portal Analitika