Zabava

(VIDEO) Čak Noris slavi 75. rođendan

Iako jedini na svijetu zna ko mu gleda Fejsbuk profil i uvijek pobjeđuje u ruskom ruletu koji igra punim pištoljem, Čak Noris je u samo jednoj stvari isti kao i ostali obični smrtnici- i on stari, a na današnji dan slavi svoj 75. rođendan.
(VIDEO) Čak Noris slavi 75. rođendan
Portal AnalitikaIzvor

Kultni status je počeo da gradi u "Teksaškom rendžeru", a sve nakon toga dogodilo se nekakvom čudnom inercijom koja je kulminirala 2005. kada je Čak Noris prešao granice "poznatog i slavnog" i postao satirični sinonim za nepobjedivog junaka, koji je "sam izgradio kolibu u kojoj se rodio" i tome slično.

Noris je inače majstor borilačkih vještina, a za svoje uspjehe i zasluge na tom polju je dobio od Svjetskog karate saveza nagradu za životno djelo.

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.