Fudbal

Bajern: Cilj? Svi trofeji

Golman Bajerna iz Minhena Manuel Nojer izjavio je da je uvjeren da će njegova ekipa proći u četvrtfinale Lige šampiona.
Bajern: Cilj? Svi trofeji
Portal AnalitikaIzvor

Fudbaleri Bajerna igraju od 20.45 u Minhenu protiv Šahtjora, revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona. U prvoj utakmici, prije tri neđelje, nije bilo golova. Nojer je rekao da ekipa ima mnogo samopouzdanja, zbog čega vjeruje u uspjeh.

"Svi su vidjeli da se ekipa brzo sabere u nezgodnim situacijama. Ne sumnjamo u sebe, bez obzira šta da se dogodi na terenu. Znamo da moramo da budemo oprezni i da moramo da pazimo na kontranapade Šahtjora", rekao je Nojer. 

U ekipi Bajerna zbog suspenzije neće biti Ćabija Alonsa, a utakmicu će zbog povreda propuštiti Tijago Alkantara i Havi Martines. 

"U svaku utakmicu ulazimo sa željom da pobijedimo, a u sjutrašnjem duelu moramo da pobijedimo. Svi u ekipi volimo takve situacije", rekao je Nojer. 

Filip Lam se nedavno vratio treninzima poslije povrede noge i mogao bi da bude u sastavu. 

"U Bajernu je cilj osvojiti svaki trofej. Liga šampiona je teško takmičenje i ne može se osvojiti bez truda. Nama je najvažnije da osvojimo Bundesligu, ali naravno da želimo i Ligu šampiona", rekao jeLam. 

Trener Šahtjora Mirčea Lučesku ocijenio je da je Bajern trenutno najbolji tim na svijetu. 

"Igramo protiv jakog kluba. Mislim da je Bajern u ovom trenutku najbolji na svijetu. U svojoj ekipi ima šestoricu igrača koji su s Njemačkom osvojili Svjetsko prvenstvo u Brazilu", rekao je Lučesku.

Portal Analitika