Crna hronika

Stanković naložio provjeru navoda iz prijave MANS-a o Marovićima

Vrhovni državni tužilac (VDT) Ivica Stanković proslijedio je Odjeljenju za suzbijanje organizovanog kriminala i korupcije dokumentaciju koju je MANS dostavio tužilaštvu u vezi sa imovinom porodice Marović, i specijalnog tužioca uputio na sprovođenje izviđaja u tom slučaju.
Stanković naložio provjeru navoda iz prijave MANS-a o Marovićima
Portal AnalitikaIzvor

Kako je objavljeno na sajtu Vrhovnog državnog tužilaštva, MANS je u ponedjeljak podnio krivičnu prijavu protiv S.M., Đ.M. i M.M. zbog, kako se navodi, osnovane sumnje da su izvršili više težih krivičnih djela, uključujući i ona sa elementima korupcije.

Prijava se, kako je pojašnjeno, odnosi na navodni tajni račun člana te porodice u jednoj švajcarskoj banci, na kom se u 2006. i 2007. godini, navodno, nalazilo 3,8 miliona dolara.

Iz Tužilaštva su saopštili da se prema tom slučaju maksimalno odgovorno odnose.

"VDT je uputio dokumentaciju Odjeljenju za suzbijanje organizovanog kriminala, korupcije, terorizma i ratnih zločina radi provjere navoda iz prijave i ocjene o postojanju krivičnog djela iz nadležnosti tog Odjeljenja. VDT je, istovremeno, specijalnog tužioca uputio na sprovođenje izviđaja u tom slučaju”, kaže se u saopštenju.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
A Analitičar
12.03.2015. 08:33

Što gođ da grdno piše o S.Maroviću, spreman sam povjerovat, ali me interesuje da li je MANS priložio kakve dokaze ili je riječ o olajavanju? Ako nema dokaza onda se cijela priča može pretvorit u zatrpavanje Tužilaštva lažnijem ili nedokazivijem slučajevima, za koje će vrijeme oni "pravi i dokazivi" kriminalci nesmetano činjet ono što čine. Za Crnu Goru, Crnogorce, CIVILIZACIJU kriminal koji čini Ristova sekta NEUZPOREDIVO je veći od bilo kojega drugoga načinjenoga u našu državu. Ovo što čine sotonjići može se poredit s onijem što po Iraku čine divljaci iz samozvane Islamske države! Ubijanjem čoeka skraćuje mu se život, a uništavanjem njegovijeh ruka i njegove pameti djela oduzima mu se bezsmrtnost! Sotonjići, uz prešutnu saglasnost države, pokušavaju oduzet bezsmrtnost crnogorskome narodu! Etnocid je samo prikrivena forma genocida! A, Stanković igra kako mu MANS svira.

0
0
S Striko Joko
11.03.2015. 06:50

E, moj gospodine Stankoviću! Vi bi trebali da imate 9 života, da uz sebe imate provjerene, pouzdane i znavene saradnike, timove raznih specijalnosti već obučene i spremne za istrage, pa da nešto možete ozbiljno učiniti. Ovako, Bog Vam na pomoći. Vi bi, gospodine Stankoviću, trebali da ste maršal Žukov ili Rokosovski, da imate armadu iza sebe, a front je ogroman u po širini i po dubini. Vama treba kompletna armija, svih rodova. Za početak, svakako "kaćuše" da raščistite tlo ispred sebe. Ispred Vas je kineski zid:preskočiti ga ne možete, da ga zaobiđete-predukačko je, znači-morate kroz njega.

4
0