Košarka

Radonjić poručio Turcima: Organizujte kao mi

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da od Turske i Galatasaraja očekuje da urade sve što je potrebno kako bi se izbjegli incidenti.
Radonjić poručio Turcima: Organizujte kao mi
Portal AnalitikaIzvor

"Država Srbija, grad Beograd i Crvena zvezda odradili su odličan posao u organizaciji prvog meča, sve je proteklo u sportskoj atmosferi. Ne razmišljamo na drugačiji način, akcenat je na sportskom dijelu, a ostalo nas ne dotiče. Vjerujem da će njihov odgovor da bude identičan i to očekujem", izjavio je Radonjić na konferenciji za medije u dvorani Pionir.

Radonjić je dodao da je duh ubijenog Marka Ivkovića uvijek prisutan kada Zvezda igra utakmice. 

"Taj nemili događaj kod nas je proizveo težak osjećaj i imamo mnogo razloga da budemo motivisani i zabilježimo pobjedu. Očekujem paklen ambijent, koji će dodatno motivisati domaćina, ali i nama dodatno pružiti priliku da se iskažemo", naveo je Zvezdin trener. 

Duel u Istanbulu biće četvrti okršaj dva tima ove sezone, u prvoj fazi Eurolige Zvezda je ubjedljivo slavila u Beogradu, potom je Galatasaraj pobijedio u Istanbulu poslije produžetka, uz trojku Zorana Ercega sa pola terena za izjednačenje, da bi u prvom meču u Top 16 fazi Galatasaraj dobio u Areni. 

"Idemo iz meča u meč, cilj nam je da sve utakmice u Euroligi do kraja odigramo takmičarski i ostvarimo što više pobjeda", jasan je Radonjić. 

Utakmica 10. kola E grupe Top 16 faze između Galatasaraja i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 19 sati u Istanbulu. (B92)

Portal Analitika