Vaterpolo

ZLOKOVIĆ: Izliječiti rame što prije, a onda u pohod na olimpijsku medalju

Već nekoliko mjeseci naš proslavljeni vaterpolista Boris Zloković, jedan od najboljih centara svijeta, ne igra za svoj tim PVK „Jadran", a ni za reprezentaciju Crne Gore, zbog povrede ramena, prenosi Radio Jadran.
ZLOKOVIĆ: Izliječiti rame što prije, a onda u pohod na olimpijsku medalju
Portal AnalitikaIzvor

Kada će ponovo u bazen?

- Pauza jeste preduga i ne znam šta da kažem. Definitivno moram da operišem rame. S obzirom da imam 32 godine, ne znam koliko je to pametno. Nisam još odlučio hoću li ići na operaciju, jer postoji veliki rizik da to neće uspjeti. Za sada idem na terapije, ide na boilje, ali dosta sporo - kaže Zloković.

Za njega je neizvjesno i hoće li zaigrati ove sezone, ali se ne predaje, jer, kako kaže, cijelu karijeru su ga pratile povrede:

- Bilo je i većih i težih povreda i nekako sam isplivao iz svega i na kraju se vraćao u bazen. Nadam se da će tako biti i ovoga puta. Jer, zaista bi mi bila velika želja da odigram još jednu Olimpijadu i da uzmemo ono što smo ispustili 2012. godine. To je ono što me drži. U suprotnom bi sigurno batalio vaterpolo. Jer, dugo godina igram, vaterpolo mi je dao mnogo i pružio mnogo satisfakcije.

Ostaje Borisova želja za olimpijskom medaljom. Uz malo sreće, da oporavi rame, vratiće se u bazen i uz pomoć saigrača zaigrati u bazenu u Brazilu 2016. godine ka medalji koja im je izmakla u Londonu 2012. godine.

Portal Analitika