Region

KRVAVI ZLOČIN: Doktorka Doma zdravlja ubijena zbog ljubomore

Doktorka Dušanka Andrejević (29) ubijena je sinoć hicima iz vatrenog oružja na radnom mjestu u Domu zdravlja u Zubinom Potoku na sjeveru Kosova.
KRVAVI ZLOČIN: Doktorka Doma zdravlja ubijena zbog ljubomore
Portal AnalitikaIzvor

Direktor Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici dr Milan Ivanović, izjavio je da je Andrejevićeva iskrvarila i da je bez znakova života dovezena u mitrovičku bolnicu gdje je bezuspješno pokušana reanimacija.

- Doktorka je donijeta bez znakova života, pogođeni su veliki krvni sudovi, brzo je iskrvarila i u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici je dopremljena bez znakova života - kazao je Ivanović.

Doktorka je ubijena je sinoć hicima iz vatrenog oružja rekao je regionalni šef operative Željko Bojić.

On je naveo da je doktorka ubijena na radnom mjestu u Domu zdravlja u Zubinom Potoku u 20:45, kada je na nju pucao 28-godišnji V.N. kojeg je policija u međuvremenu uhapsila.

- Kod osumnjičenog je pronađen pištolj kojim je, kako se pretpostavlja, izvršeno ubistvo - kazao je Bojić.

Motiv ubistva, po riječima Bojića, je najvjerovatnije ljubomora, s obzirom da su jedno vrijeme stradala doktorka i osumnjičeni bili u vezi.

 Kosovska policija je obavila uviđaj. (Blic)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.