Zabava

Rozga u tajnoj vezi sa Milanom Popovićem

Popularna hrvatska pjevačica Jelena Rozga i „kralj bakra“ Milan Popović u vezi su već nekoliko mjeseci, saznaje beogradski „Blic“. Sastaju se krišom jer oboje imaju bolnu tačku - Severinu.
Rozga u tajnoj vezi sa Milanom Popovićem
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

- Željela bih roditi dijete. Maštam o jednoj malenoj curici. Udaja mi nije važna - izjavila je nedavno za „Blic” Jelena Rozga, ističući da je zaljubljive prirode i da je to jedina stvar koja je u životu pokreće. Međutim, kao i tokom 19-godišnje karijere, tokom koje nikada nije pričala o ljubavnom životu, ime izabranika njenog srca nije željela da otkriva.

Šuškalo se jedno vrijeme, da je bila u dugogodišnjoj vezi sa Tončijem Huljićem. Kasnije se govorilo da ga je zamijenio njegov sin, ali sama Rozga ove navode nikada nije potvrdila, ali ni demantovala.

U avgustu prošle godine priznala je da je okončala dugogodišnju romansu, da bi se prije nekoliko mjeseci pohvalila da je opet zaljubljena.

- Rozga i Milan su se družili i prije nego što je on otpočeo vezu sa Severinom. Međutim, kako animozitet između ove dve Splićanke datira odavno, čim je počeo vezu sa Seve, srpski biznismen je prekinuo kontakt sa prijateljicom. Obnovio ga je prošle godine kada su njih dvoje postali i više od prijatelja - ispričao je „Blicu“ dobro upućeni izvor.

Da je Rozga često Milanova gošća u njegovom stanu u Beogradu, potvrdile su i komšije koje je često viđaju u posljednje vrijeme.

- Nju ne možete da ne primijetite i da ne prepoznate. U pitanju je velika zvijezda i svi se obradujemo kad je vidimo. Posljednjih mjesec dana je posebno često viđamo u kraju - rekli su novinarima „Blica“ u teretani koja se nalazi pored Popovićevog stana i restorana.

Ni Milan, koji nikada nije krio da je slab na Splićanke, niti Jelena, juče nijesu odgovarali pozive. Očigledno ne žele da se za njihovu vezu zna, barem dok ne riješe problem zvani Severina.

Portal Analitika