Društvo

NTO: Dobri uslovi za skijanje

U Crnoj Gori danas su u funkciji skijališta Kolašin 1450, Vučje, Savin kuk i Javorovača, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).
NTO: Dobri uslovi za skijanje
Portal AnalitikaIzvor

Na skijalištu Kolašin 1450 jutros je bilo oblačno bez padavina. Temperatura je od nula stepeni u podnožju do minus jedan stepen na vrhu staze. Od ski liftova rade ski lift Jezerine, baby ski lift i šestosjed Vilina voda.

Visina snijega u podnožju iznosi 170 centimetara.

Na Vučju je ovoga jutra oblačno, trenutna temeperatura iznosi dva stepena, a put do skijališta je prohodan. Visina sniježnog pokrivača je od 170 centimetara u podnožju do 190 cetimetara na vrhu staze.

Na Savinom kuku je malo do umjereno oblačno. Temperatura je nula stepeni, a visina snijega dva metra u podnožju. Put do skijališta je prohodan. Na skijalištu Javorovača je oblačno i bez padavina, nema vjetra. Temperatura je nula stepeni.

Staze su sređene, a visina snijega je oko 180 centimetara. Za ski centar Lokve trenutno nema informacija.

Izvor: Mina

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.