Abiznis

Gvozdenović na međunarodnom sajmu nekretnina u Kanu

Delegacija Crne Gore na čelu sa ministrom održivog razvoja i turizma Branimirom Gvozdenovićem, učestvuje na 26. međunarodnom sajmu nekretnina MIPIM 2015, koji se održava do 13. marta, u Kanu, u Francuskoj.
Gvozdenović na međunarodnom sajmu nekretnina u Kanu
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Ministarstva održivog razvoja i turizma, na crnogorskom štandu će danas biti organizovana „Prezentacija države“ na temu „Crna Gora – investicije, projekti i mogućnosti", na kojoj će pored Gvozdenovića biti i predstavnici kompanija koje već realizuju investicione projekte u Crnoj Gori, kao što su Porto Montenegro, Luštica Bay, Portonovi, Atlas Grupa i Montrose.

U okviru crnogorskog štanda na kojem će biti izloženi projekti i investicioni potencijal Crne Gore, biće predstavljeni državni projekti iz oblasti nekretnina. Potencijalni investitori i međunarodni mediji biće dodatno informisani o investicionoj klimi u Crnoj Gori i mogućnostima investiranja.

Gvozdenović će tokom sajma imati niz sastanaka sa potencijalnim investitorima, developerima, planerima i hotelskim operaterima. Biće i učesnik ovogodišnjeg Mayors’ Think Tank na temu „Disruptivne strategije za privlačenje investicija u gradovima”, tokom kojeg će gradonačelnici i visoki zvaničnici imati priliku da razmjene ideje i iskustva, kao i da diskutuju o potrebama gradova i regija za investicijama, kako bi se izvršila potrebna transformacija u svim sektorima, od stanovanja, turizma do saobraćaja i digitalne infrastrukture, a naročito nakon izlaska iz ekonomske krize.

Portal Analitika