Fudbal

Anćeloti: Neću da mijenjam trio Benzema - Bejl - Ronaldo

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da ne postoji mogućnost da iz startne postave za meč sa Šalkeom izostavi Gereta Bejla, Karima Benzemu i Kristijana Ronalda.
Anćeloti: Neću da mijenjam trio Benzema - Bejl - Ronaldo
Portal AnalitikaIzvor

Trio, koji je u javnosti poznat pod nazivom "BBC", po riječima italijanskog stručnjaka predstavlja okosnicu kraljevskog kluba.

"Dok god su oni spremni, nema dileme o njihovom mjestu, šanse da će neko izostati iz startnih 11, jer su oni mnogo toga dali klubu. Vjerujem u njih, a oni nam, bez sumnje, daju naš identitet. Generalno smo u padu forme, a to se ne odnosi samo na njih trojicu. U ovom trenutku ekipa ne pomaže mnogo napadačima", rekao je Anćeloti.

Trio "BBC" se posljednjih dana našao na udaru kritika javnosti, zbog pada u formi i neefikasnosti. Bejl na osam utakmica nije postigao gol, a Anćeloti je stao u njegovu odbranu.

"Onda bih morao da promijenim cio tim... Benzemu, Kristijana, igrače na sredini terena. Moram da napravim generalnu procjenu šta je dobro za tim. Mislim da Bejl nije zadovoljan kako igra, ali on to razumije i pokušava da bude bolji", naglasio je Anćeloti.

Real je 18. februara u Gelzenkirhenu pobijedio Šalke sa 2:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona, a revanš je u Madridu u utorak od 20.45.

Portal Analitika