Društvo

Privremeni autobuski saobraćaj od Cetinja do Podgorice na snazi do srijede

Privremeni autobuski saobraćaj na relaciji od Cetinja do Podgorice i obratno, koji je uveden danas, biće na snazi i tokom predstojeća dva dana, a u srijedu će povodom dugoročnijeg rješavanja pomenutog pitanja biti upriličen sastanak predstavnika Prijestonice Cetinje, Ministarstva saobraćaja i pomorstva i Glavnog grada Podgorica, saopšteno je Portalu Analitika iz Prijestonice Cetinje.
Privremeni autobuski saobraćaj od Cetinja do Podgorice na snazi do srijede
Portal AnalitikaIzvor

“Prijestonica Cetinje, koja je tokom protekla dva dana pregovarala sa autoprevoznicima, obezbijedila je, počev od sjutra, organizovanu liniju za građane i studente koji putuju u Podgoricu, a koja će svakog jutra, u 7:00 časova, polaziti sa autobuske stanice na Cetinju. Shodno dogovoru o uvođenju organizovane linije u utorak i srijedu, autoprevoznik „Tourist travel“ sa Cetinja naplaćivaće prevoz po cijeni od 2,50 eura. Uz to, ranije danas, i druge autoprevozne kompanije saopštile su da su uvele autobuske linije na relaciji od Podgorice do Cetinja i obratno, tokom popodnevnih sati. Pomenute privremene linije funkcionisaće zaključno sa srijedom, kada će biti upriličen i sastanak predstavnika Prijestonice Cetinje, Ministarstva saobraćaja i pomorstva i Glavnog grada Podgorica. Na sastanku će biti donijeto dugoročno rješenje o autobuskim linijama na relaciji Cetinje – Podgorica – Cetinje, kojih će od sjutra biti i do deset dnevno, ističe se u saopštenju.

Kako se dodaje, Prijestonica Cetinje i Ministarstvo saobraćaja i pomorstva tokom protekla dva dana ostvarili su sadržajnu saradnju, zahvaljujući čemu će autobuski saobraćaj na relaciji Cetinje – Podgorica – Cetinje narednih dana teći nesmetano.

“Takođe, Turistička organizacija Prijestonice Cetinje i Prijestonica Cetinje u stalnom su kontaktu sa turističkim organizacijama i djelatnicima u pravcu pronalaženja najboljeg rješenja kako ne bi došlo do ugrožavanja dinamike turističkih posjeta Cetinju. U tom pogledu, svi subjekti iskazali su spremnost i da ponude povoljnosti svim posjetiocima, o čemu će više riječi biti tokom narednih dana”, navedeno je u saopštenju.

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

Portal Analitika