Politika

OO SDP Cetinje: Normalizovati saobraćaj ka Podgorici i Budvi

Socijaldemokratska partija poziva Prijestonicu Cetinje i Ministarstvo saobraćaja da u najkraćem roku stvore uslove za normalan transport putnika od Cetinja ka Podgorici i Budvi.
OO SDP Cetinje: Normalizovati saobraćaj ka Podgorici i Budvi
Portal AnalitikaIzvor

“Svjedoci smo da je usled klizišta u mjestu Lapčići koje je uzrokovalo zatvaranje putnog pravca Budva-Cetinje, došlo do prekida saobraćanja prevoznika za transport putnika na navedenim relacijama, pa je veliki broj naših sugrađanski i sugrađana, koji rade ili uče u okolnim gradovima, u velikom problema kada je odlazak do Podgorice i Budve u pitanju. Vjerujemo da će nadležni naći način za organizaciju i subvencioniranje prevoza na navedenim relacijama, dok bude trajala zabrana saobraćaja na ovom putnom pravcu, i na taj način biti od izuzetne pomoći svima koji rade ili se obrazuju u Podgorici, Nikšiću i drugim gradovima”, navodi se u saopštenju cetinjskog odbora SDP-a.

Takođe apeluju na nadležne da preduzmu sve potrebne radnje kako bi put Cetinje-Njeguši-Kotor bio kvalitno očišćen i proširen, jer u ovom trenutku predstavlja najbolju saobraćajnu alternativu za putovanje ka Budvi i drugim primorskim mjestima, svjesni činjenice da će sanacija klizišta u Markovićima potrajati više mjeseci.

 
 
 
Portal Analitika

Komentari (6)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
N Nk
10.03.2015. 09:32

Pa kad toliko brinu neka ga i zavrse.Ne brani im niko.

1
0
R Rajo
10.03.2015. 08:55

Evo SDP drži resor saobraćaja, pa tražite od vašeg ministra da bude efikasan.Oko ovoga se nije još ni oglasio.Daklem,tražićemo mi zapravo od SDP odgovor što se ne stvaraju uslovi za privremeno odvijanje saobraćaja.

1
1
B Buldozer ,R.D 1000
09.03.2015. 22:49

Da se ovo desilo za vrijeme TITA i to sa bagerima i BULDOZERIMA RADOJA DAKICA-nijesmo imali CATELPILARE ,no dodje VOJSKA i za 23 sata put se napravi pored zaobilazno nema zastoja. Bi zemljotres 1979 ,god onaj vijadukt se bese ocepio sjecaju se neki ,dodje JNA i za 9 sati probije brdo ukloni da se moze prolazit nema zastoja nema cekanja da stanu ZEMLJOTRESI jos tresu nije se smirilo tlo ali se napravi da auta prolaze, sa brldozerima "R.D. 1000" provjerite me ako ne govorim istinu, E moj brate i to sa onom tehnikom RADOJA DAKICA a vidi danas sto imate i pogledaj, SDP je APSULUTNO u pravu.

7
0
d donjopoljac
09.03.2015. 19:27

Apelujem na gospodu iz vlasti da očiste put preko Prekornce jer je bliže putovati do Budve preko Petrovačke gore za 25km nego preko Njeguša a tamo okrenite teretni saobraćaj.

4
0
D Draško
09.03.2015. 19:26

Bravo, ali samo mi objasnite kako su ti problemi sa klizištem prouzrokovali odlazak Cetinjana u Podgoricu i Nikšić? I gdje baš sad da tražite, dok klizište još nije stalo, da se hitno sanira put? A ako vas ne poslušaju, što onda raditi?Ponovo sjednicu i opet tražiti? Mnogo je to providno, ali neka, SDP Cetinja je ionako marginalizovan, beznačajan... Propala partija, konačno!

3
3
n nevenka c
09.03.2015. 15:15

Jedini koji se u našem gradu brinu o građanima. Ostali gledaju kako da se naplaste od lokalne uprave ili da budu na usluzi kad zatreba...

3
3