Politika

OO SDP Cetinje: Normalizovati saobraćaj ka Podgorici i Budvi

Socijaldemokratska partija poziva Prijestonicu Cetinje i Ministarstvo saobraćaja da u najkraćem roku stvore uslove za normalan transport putnika od Cetinja ka Podgorici i Budvi.
OO SDP Cetinje: Normalizovati saobraćaj ka Podgorici i Budvi
Portal AnalitikaIzvor

“Svjedoci smo da je usled klizišta u mjestu Lapčići koje je uzrokovalo zatvaranje putnog pravca Budva-Cetinje, došlo do prekida saobraćanja prevoznika za transport putnika na navedenim relacijama, pa je veliki broj naših sugrađanski i sugrađana, koji rade ili uče u okolnim gradovima, u velikom problema kada je odlazak do Podgorice i Budve u pitanju. Vjerujemo da će nadležni naći način za organizaciju i subvencioniranje prevoza na navedenim relacijama, dok bude trajala zabrana saobraćaja na ovom putnom pravcu, i na taj način biti od izuzetne pomoći svima koji rade ili se obrazuju u Podgorici, Nikšiću i drugim gradovima”, navodi se u saopštenju cetinjskog odbora SDP-a.

Takođe apeluju na nadležne da preduzmu sve potrebne radnje kako bi put Cetinje-Njeguši-Kotor bio kvalitno očišćen i proširen, jer u ovom trenutku predstavlja najbolju saobraćajnu alternativu za putovanje ka Budvi i drugim primorskim mjestima, svjesni činjenice da će sanacija klizišta u Markovićima potrajati više mjeseci.

 
 
 
Portal Analitika