Abiznis

M:tel surf paket -4 GB Interneta mjesečno, modem jedan euro

Za sve korisnike koji žele da su stalno na Internetu u kompaniji m:tel je u ponudi mtel surf paket, koji umjesto dosadašnjih 2GB za mjesečnu pretplatu od 8,13 eura, od sada donosi duplo više resursa, čak 4GB po maksimalnoj brzini, svakog mjeseca tokom godinu dana, saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije.
M:tel surf paket -4 GB Interneta mjesečno, modem jedan euro
Portal AnalitikaIzvor

Nakon potrošenih 4GB Interneta, brzina se spušta na 128 kbps, a korisnik i dalje neograničeno surfuje.

“Ono što ovu ponudu čini još boljom je Huawei Mobile Wifi modem, koji korisnici potpisivanjem ugovora za mtel surf 2 paket, mogu kupiti za samo jedan euro. Ovaj modem omogućava korisniku konekciju na 10 različitih uređaja istovremeno. Na taj način, gdje god da se nalazi korisnik može da podijeli Internet konekciju sa svima, bilo da koriste smart telefon, tablet ili laptop, čak i na mjestima bez WiFi zone. Ugovor se potpisuje na godinu dana, a ponuda važi do 31. marta 2015. godine.  Ponuda se odnosi i na office surf 2 paket”, precizirano je u saopštenju.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

 
 
 
Portal Analitika