Fudbal

Dejli mejl: Real želi Ivanovića

Sudeći po pisanju britanskih medija, Real Madrid bi u narednom periodu mogao da angažuje kapitena fudbalske reprezentacije Srbije, Branislava Ivanovića.
Dejli mejl: Real želi Ivanovića
Portal AnalitikaIzvor

Kako navodi "Dejli mejl", klub iz španske prijestonice prati situaciju sa Ivanovićem i Čelsijem, jer još uvijek nije došlo do ponude novog ugovora, a aktuelni ističe u junu 2016. godine.

Iako Ivanović briljira ove sezone u dresu "plavaca", uprava kluba još uvijek nije poslušala savjet trenera, Žozea Murinja, da se srpskom fudbaleru ponudi novi sporazum.

"Dejli mejl" tvrdi da će se ponuda i dogoditi, ali da zbog toga što Ivanović ima 31 godinu taj novi ugovor neće biti duži od 12-mjesečne saradnje pod boljim (finansijskim uslovima), uz mogućnost da se on i naknadno produži.

Pregovori se, po svoj prilici, neće destiti do ljeta 2015, a ukoliko ne dođe do sporazuma između Čelsija i srpskog kapitena, Ivanović će sljedećeg januara i sam moći da bira đe želi da nastavi karijeru. Pored Reala iz Madrida, i Pari Sen Žermen bi rado da ga vidi u svojim redovima.

Portal Analitika