Fudbal

32,2% navijača želi da Ronaldo ne igra

Dnevni sportski list “As” organizovao je anketu u kojoj se 32,2 odsto navijača Reala izjasnilo da želi da Kristijano Ronaldo ne bude u prvoj postavi.
32,2% navijača želi da Ronaldo ne igra
Portal AnalitikaIzvor

Real je proteklog vikenda doživio šokantan poraz od Atletik Bilbaa, što je omogućilo Barseloni da dođe do prvog mjesta na tabeli Premijer lige.

Portugalac od početka godine nije u prepoznatljivoj formi, a Lionel Mesi ga je u neđelju ‘het-trikom’ na utakmici sa Rajo Valjekanom stigao po broju golova, pa sada obojica imaju po 30 pogodaka u Primeri.

Zanimljivo, 13. decembra, Ronaldo je imao 12 ligaških golova više od svog rivala, ali je postigao samo dva na posljednjih šest utakmica, a Real je slavio na samo dvije od posljednjih pet. 

“As” je zato organizovao anketu u kojoj je svoje čitaoce pitao šta bi Real trebalo da uradi da bi preokrenuo stvari. Čak 92,1 odsto čitalaca izrazilo je želju da Anćeloti odustane od postave u kojoj bi bili Karim Benzema i Ronaldo, zbog formacije 4-4-2. 

Navijači su najviše glasova dali protiv Bejla – 46,1 odsto, ali je zanimljivo da se Ronaldo našao odmah iza, dok je Benzema treći sa 21,7 odsto glasova. 

Ta anketa je još jednom pokazala da prosjek od više od jednog gola po utakmici nije dovoljan da biste učinili navijače zadovoljnima.

Portal Analitika