TV / Film

“Američki snajperista“- film sa najvećom zaradom

“Igre gladi: Ptica rugalica- prvi dio” je prethodno bio film sa najvećom zaradom od 336.9 miliona dolara, ali je sada film Klinta Istvuda preuzeo vođstvo.
“Američki snajperista“- film sa najvećom zaradom
Portal AnalitikaIzvor

“Američki snajperista” je samo u Americi zaradio 337.2 miliona dolara od kako je počeo da se prikazuje u decembru prošle godine, a taj iznost se i dalje uvećava.

Film je bio na prvom mjestu tri uzastopne nedjelje u januaru, a ovo je ujedno i najuspješniji film sa ratnom tematikom koji je zaradio 500.2 miliona dolara širom svijeta. 

Što se drugih filmskih ostvarenja tiče, Nil Blokampov film “Chappie” zaradio je za sada skromnih 13.3 miliona dolara i tako zbacio sa trona “Focus” u kome glavnu ulogu tumači Vil Smit.

(B92)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.