Abiznis

„Monte Vino“ Podgorica 2015. u Atlas Capital Centru

Nacionalno udruženje somelijera Crne Gore ove godine organizuje „V Internacionalni salon vina „Monte Vino“ Podgorica 2015.“ Manifestacija će se održati 13. i 14. marta 2015. godine, u Atlas Capital Centru u Podgorici, (www.atlascapital.me) sa početkom u 12 časova.
„Monte Vino“ Podgorica 2015. u Atlas Capital Centru
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Internacionalni salon vina “Monte Vino” je jedan od značajnijih regionalnih događaja posvećenih vinu i najznačajnija vinska manifestacija koja se organizuje u Crnoj Gori, i kao takav uvršten je u mapu regionalnih vinskih dešavanja.

Salon se održava svake godine u martu, a konceptualno je podjeljen na glavni i prateći program,  objedinjujući degustacije vina i hrane, radionice, predavanja, promocije, poslovne susrete.

Na Salonu,svoje ucesce je potvrdilo više od 80 vinarskih kuća iz Crne Gore i regiona (bivše Jugoslavije), a direktno ili posredstvom distributera na Salonu će se predstaviti i vinarije svjetske reputacije.

Kako je sam dogadjaj rastao, i postajao sve značajniji u vinskim krugovima, tako su se i zahtjevi samoh posjetilaca a i izlagača povećavali, i prateći te trendove i mi smo manifestaciju preselili u jedan mnogo luksuzniji prostor, koji će svima dati jedan novi ugodjaj, gdje će sami izlagači moći da svoje proizvode predstave na jedan otmeniji i kvalitetniji način, a sami posjetioci će uživati u vinu svim svojim čulima.

Prateći aktuelne trendove i ove godine ćemo pripremiti nekoliko stručnih radionica sa izuzetno kvalitetnim predavačima a posjetioci Salona imaće priliku da prisustvuju promociji najmanje pet novih vinarija koje nijesu u prethodnom periodu bile prisutne u Crnoj Gori.

Prateci programi Salona odvijaće se u Hard rock cafeu.

Vinska karta ovog salona biće posebna i nezaboravna jer će ljubitelji vina imati priliku da na jednom mjestu probaju preko 400 različitih vina.

Portal Analitika