AMSCG: Saobraćaj u prekidu na više puteva

U Crnoj Gori jutros je za sve kategorije vozila obustavljen saobraćaj na putevima Budva - Cetinje, Šavnik - Žabljak i Plužine - Šćepan polje, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).
AMSCG: Saobraćaj u prekidu na više puteva
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Na putu Budva - Cetinje saobraćaj je obustavljen zbog pojave klizišta u mjestu Markovići, a vozačima se savjetuje da koriste saobraćajnice korz tunel Sozina i Cetinje - Njeguši - Kotor.

Kamionima sa prikolicom nije dozvoljeno kretanja na putevima Nikšić - Plužine, Pljevlja - Ranče, Mojkovac - Đurđevića Tara.

Saobraćaj na putu Nikšić-Šavnik dozvoljen je za putnička vozila, uz pratnju snjegočistača.

Iz AMSCG-a navode da se na sjeveru Crne Gore saobraća usporeno i upozoravaju da na putu ima poledice i ugaženog snijega a posebno na putevima u višim planinskim predjelima.

Podsjećaju da je neophpodna upotreba zimske opreme u skladu sa postavljenom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-4 dionica Lipci-Grahovo u mjestu Donje Krivošije režim saobraćaja je, zbog radova, promijenjen sa tri na dvije saobraćajne trake, a dolaziće i do desetominutnih prekida za sve vrste vozila od deset do 11 i od 15 do 16 sati.

Na magistralnom putu Bar-Ulcinj, na lokalitetu Kruče, zbog sanacije klizišta promjenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Mina 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.