Zabava

MJESEČNI HOROSKOP: Što nam donosi mart?

Kako smo ušli u mart mjesec, imali smo već egzaktan trigon retro Jupitera u Lavu i Urana iz Ovna. Njihov susret je bio najjači 3.marta. Ovo je aspekt velike sreće, zahvaljujući Jupiteru koji lijepo gleda na planetu bunta, okreta i oscilacije - Urana.
MJESEČNI HOROSKOP: Što nam donosi mart?
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Tako nam Uran donosi nove mogućnosti, nove perspektive koje će biti obavijene aurom sreće (Jupiter ). Srećom po nas, ovakav susret će se ponoviti oko 22.juna, u okviru istih vatrenih znakova, što svima nama u ovim vremenima raščišćavanja donosi dobre mogućnosti i izlaze koje treba iskoristiti.

Odmah nakon ovog aspekta velike sreće, bilo je oko 5.marta spajanje Južnog Mjesečevog čvora i Marsa u Ovnu, Mars i Uran u zagrljaju (konjunkcija) oko 11.marta, a Venera koja pokušava da isprati Marsa u pohodu kroz njegov znak, znak njegovog sjedišta - eksplozije bijesa ili pak energija sa kojom možete da ispravite neke stvari, ako ste svjesni što može proizaći iz svega ovoga.

Prijateljstva mogu biti ugrožena, pokušajte da se smirite. Lijepo je biti uzbuđen, ali ne pretjerano. U svakom slučaju, oslobodite se onoga što vas pritiska, ali ne po cijenu toga da na nekom drugom iskalite bijes. Saturn se ponovo vraća unazad od 14. marta i time pokreće nemire, destrukcije, vraća nas na staro...

Ono što još obilježava ovaj mjesec jeste kvadrat Plutona i Urana, sukobljavajući znake Jarca i Ovna. Ovaj egzaktan sudar se dešava 17. marta na 15. stepenima ovih kardinalnih znakova, a energija kvadrata će se manifestovati između 12. i 19. marta.

Ovaj susret je još jedno buđenje. Konfliktno i turbulentno svakako, ali neophodno za sve ono što treba da uradimo i gdje treba da idemo. Ovo je teško suočavanje sa uspavanim istinima kojima nije mjesto da budu zakopana u zemlju. Shvatite ovaj sudar kao „dar“ za otkrivanjem naše svrhe na ovom svijetu.

Poslije par dana uslijediće solarna eklipsa na 29 stepenu Riba (20.mart 2015.). Posljednji stepen posljednjeg znaka je mjesto gdje Sunce „nestaje“ (solarna eklipsa).

Svaka eklipsa jeste zaranjanje u najdublje, nesvjesno, ali solarna eklipsa svakako budi novi početak, a ova će od nas takođe tražiti da se probudimo i da zatvorimo jedan dio svog života.

I na kraju, dolazimo do Sunca koje će biti na Južnom Mjesečevom čvoru na kraju marta mjeseca. Energija Južnog Mjesečevog čvora jeste oslobađanje nepotrebnog. Sa ovom konjunkcijom su nam ograničene mogućnosti da napredujemo, dok ne završimo neke već nekada prihvaćene zadatke. Brojne prepreke su još uvijek prisutne...

B92

Portal Analitika