Društvo

Na putu Nikšić-Šavnik saobraćaj uz pratnju snjegočistača

Saobraćaj na putu Nikšić-Šavnik uspostavljen je za putnička vozila, uz pratnju snjegočistača, saopšteno je iz Auto-moto saveza.
Na putu Nikšić-Šavnik saobraćaj uz pratnju snjegočistača
Portal AnalitikaIzvor

U sjevernom dijelu Crne Gore saobraća se usporenije.

Iz Auto-moto saveza, zbog niskih temperatura, upozoravaju vozače na poledicu i navode da mjestimično ima ugaženog snijega, a učestali su odroni na putevima kroz usjeke.

U mjestu Markovići, na putu Budva-Cetinje, obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila, zbog klizišta. Vozači mogu koristiti alternativne puteve Cetinje-Njeguši-Kotor i put koji vodi kroz tunel Sozinu.

Obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila na putu Jasenovo Polje-Šavnik-Žabljak, Plužine-Šćepan Polje.

Na regionalnom putu Pljevlja-Metaljka-Čajniče uspostavljen je saobraćaj za vozila do deset tona.

Na putu Podgorica-Bijelo Polje naizmjenično jednom trakom se propuštaju kamioni sa prikolicom i šleperi.

Na putevima Podgorica-Bijelo Polje, Nikšić-Plužine, Pljevlja-Rance, Rožaje-Kula i Mojkovac-Đurđevića Tara nije dozvoljeno kretanje kamionima sa prikolicom i šleperima.

Na magistralnom putu M-4 dionica Lipci-Grahovo u mjestu Donje Krivošije režim saobraćaja je, zbog radova, promijenjen sa tri na dvije saobraćajne trake, a dolaziće i do desetominutnih prekida za sve vrste vozila od deset do 11 i od 15 do 16 sati.

Na magistralnom putu Bar-Ulcinj, na lokalitetu Kruče, zbog sanacije klizišta promjenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevića Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.