Društvo

Nastavlja se akcija: Humanitarni koncert i žurka za Mariju Martinović

U dvorani Sportskog centra na Cetinju, u ponedjeljak, 9. marta, biće održan humanitarni koncert za pomoć osmogodišnjoj Mariji Martinović, koja će ovog mjeseca otputovati na operaciju u Memfis, SAD.
Nastavlja se akcija: Humanitarni koncert i žurka za Mariju Martinović
Portal AnalitikaIzvor

Na koncertu pod nazivom “Zajedno za Mariju”, koji će organizovati Prijestonica Cetinje i Fitness studio “Body zone”, uz podršku Radija “Star FM” i “Monte sounda”, nastupiće sljedeći izvođači:

Danijel Alibabić, Božo Bulatović, Igor Đurović, Darko Martinović, Marijana Martinović, Ivana Popović Martinović, Luka Radović, Svetlana Raičković, Dragana Rakčević, Tanja Šeter, Nina Žižić, orkestar “Dobri momci”, dječja grupa “Zumbalice”, kao i članovi kulturno umjetničkih društava “Njegoš” (Cetinje) i “Iskra” (Podgorica).

Ulaznice, od kojih će sav prihod biti namijenjen osmogodišnjoj Mariji Martinović, koštaće tri eura i biće u prodaji na dan događaja, na ulazu u dvoranu Sportskog centra.

Veliki humanitarni koncert počeće u 19:00 časova.

Prijestonica Cetinje poziva sugrađane da posjetom predstojećem događaju doprinesu uspjehu akcije pomoći Mariji Martinović da otputuje u Sjedinjene Američke Države.

Prikupljanju pomoži za Mariju pridružila se I Dječija igraonica “ Bambino”.Oni će u srijedu 11. Marta  organizovati humanitarnu žurku “Pomozimo Mariji – učimo da budemo humani”. Žurka će početi u 18 časova,a cijena ulaznice je 2 eura. Sav novac prikupljen od ulaznica biće jedan mali doprinos za pomoć osmogodišnjoj  Mariji Martinović.

J.Đ.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.