Društvo

Tuponja: Ne naplaćivati prolaz kroz Sozinu dok se saobraćaj ne normalizuje

Šef Kluba poslanika Pozitivne Crne Gore Goran Tuponja smatra da se građanima ne bi trebao naplaćivati prolaz kroz tunel Sozina dok se ne normalizuje saobraćaj na putnom pravcu Cetinje-Budva.
Tuponja: Ne naplaćivati prolaz kroz Sozinu dok se saobraćaj ne normalizuje
Portal AnalitikaIzvor

"Zatvaranjem puta  Cetinje-Budva građani nemaju iole pristojan besplatan alternativni put kojim bi došli u kontinetalni dio države zato ih ne treba dodatno kažnjavati naplatom putarine, već za period u kojem nemaju kvalitetnu alternativu država treba da se odrekne prihoda prolaska kroz tunel Sozinu. Došlo je do veoma ozbiljnog oštećenja i zasigurno ne tako brze sanacije puta Cetinje-Budva, a imajući u vidu privredni i svaki drugi značaj tog putnog pravca za sve opštine crnogorskog primorja od Herceg Novog do Ulcinja sigurno bi jedna takva odluka imala pozitivan efekat u nastaloj situaciji”, izjavio je Tuponja.

On dodaje da se ne radi o potrebama građana da ne budu odsječeni od ostatka države, već je taj putni pravac jako značajan i za privrednike.

“Takvom odlukom bi se koliko-toliko uticalo da se održi normalnost saobraćaja i protoka roba", zaključuje Tuponja.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
D Dobar prijedlog..
09.03.2015. 07:16

...u skladu sa prezimenom predlagača'?Jer kao objasniti suludi prijedlog? Gospodo,poplave u Srbiji su lani uništili dio pruge Beograd -Bar i tek poslije godinu dana pruga je jopet "prohodala"! Za klizište u Markoviće-još se nezna-ali se vidi ko oće da vidi malo će biti za sanaciju godina-možda više godina-a vjerovati je terenu-mijenjaće se dijelom-trasa puta na tom dijelu-možda čak idući prema Svinjištima-Pijevoru? A Cetinjani neka idu preo Njeguša ka i vazde-na more!

0
0
A Anonimno-1076766588
08.03.2015. 14:02

Neka građani putuju preko Paštrovske gore, besplatno, normalno, kao i u dobra, stara, srećna vremena. I na Vranjini kupe krapa.

1
0