Politika

OO SDP Cetinje: Maske su pale, velikih projekata nema

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije Cetinje pozvao je danas građane prijestonice da mijenjanju stvari čineći da Cetinje bude bolje mjesto za život svih nas, te da im na tom planu SDP Cetinja stoji na raspolaganju na odgovoran i iskren način.
OO SDP Cetinje: Maske su pale, velikih projekata nema
Portal AnalitikaIzvor

-Vjerujemo, uvaženi sugrađani, da ste danas svjesni ogromne greške kojom je lokalnom DPS-u data vlast u novembru 2013. godine, vlast bazirana na nerealnim obećanjima, na virtuelnoj čokoladi, fabrikama kojih nema i izmišljenim radnim mjestima- poručuju iz OO SDP Cetinje.

U saopštenju dostavljenom medijima navodi se da je 476 dana  prošlo od lokalnih izbora održanih 16. novembra 2013. godine.

-Maske su pale, velikih riječi više nema, najavljenih, velikih projekata još manje. Cetinje danas ima 81 zaposlenog građanina manje nego  na kraju 2013. godine, Cetinje danas nema autobusku stanicu, nema žičaru, nema objekta za smještaj Filermose, nema niti jednog zaposlenog radnika koji ide na posao u Gornjem Obodu, nema MACCOC, nema fabriku čokolade, nema fabriku solarnih panela, nema postrojenje za tretman otpadnih voda, nema fabriku kožne galanterije, nema lokalnu televiziju, nema stadion i što je posebno tužno, što opominje i zabrinjava - nema đaka prvaka ni blizu nivoa od prije desetak i više godina-poručuju iz SDP-a.

Kako navode i pored velikih najava, predizbornih obećanja u kojima su se utrkivali lokalni prvaci vladajuće partije  sve ostaje prazna priča koja se ponavlja.

Cetinje danas, nažalost, ima trg kojem treba nova rekonstrukcija i pored potrošenih milion eura, ima značajno oštećenu Njegoševu ulicu koja je koštala milion i trista hiljada eura, ima novu saobraćajnicu urađenu za interes investitora kojem je servirana najljepša parcela u gradu nastala planskim uništavanjem Zone sporta, ima ponor od čijeg mirisa i plavljenja ne mogu da žive građani Donjeg Polja, ima naše sugrađane koji svakodnevno stopiraju da bi otišli na posao u Budvu ili Podgoricu, poreski dug od gotovo 9 miliona, dug prema drugim subjektima gotovo 13 miliona, a iznad svega ima nova i nova obećanja čija se realizacija čak i ne nazire – poručuju iz OO SDP Cetinje.

J.Đ.

 

Portal Analitika