Društvo

Potvrđen novi govornik na regionalnoj konferenciji Spark.Me

Organizacioni tim najveće regionalne konferencije posvećena poslovanju i inovacijama na internetu i internet marketingu, Spark.Me koja se održava 31. maja – 1. juna, u Bečićima, objavljuje novog potvrđenog govornika – Tine Thygesen iz Danske.
Potvrđen novi govornik na regionalnoj konferenciji Spark.Me
Portal AnalitikaIzvor

Tine Thygesen, preduzetnica i inovatorka, jedan je od osnivača startupa Everplaces, gdje je do novembra 2014. godine bila izvršna direktorka. Osnovala je i vodila četri tehnološke kompanije, a bila je član borda direktora velikog broja preduzetničkih organizacija. Jedan je od 10 najboljih evropskih predavača u oblasti tehnologije, prema izboru kompanije Bizzabo. Organizacija Girls in Tech ju je izabrala među Top 100 žena u Evropi u sferi tehnologije.

Thygesen ima 10 godina međunarodnog iskustva u stvaranju novih proizvoda u tehnološkoj industriji – živjela je u šest država i radila u 15 zemalja. Radila je u svim fazama razvoja prozivoda - od ideje i analize trzišta, preko stvaranja timova i prikupljanja investicija, do upravljanja brendom.

Spark.me je interaktivna konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja. Konferencija je dizajnirana da oslobodi kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih podstakne da unaprijede svoje poslovanje i da sami osmisle i započnu nove biznis ideje.

Konferencija Spark.Me održaće se po treći put u terminu 31. maj - 01. jun 2015. godine u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena.

Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, Facebook stranici https://www.facebook.com/sparkdotme i Twitter profilu https://twitter.com/sparkdotme.

 

Portal Analitika