Društvo

Knežević i Bečić čestitali Dan žena

Žena danas u Crnoj Gori doživljava svoju punu reafirmaciju, ocijenio je predsjednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević.
Knežević i Bečić čestitali Dan žena
Portal AnalitikaIzvor

On je povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, uputio najsrdačnije čestitke svim majkama, kćerkama i suprugama u Crnoj Gori i šire.

Knežević je istovremeno ukazao na sve veću ulogu žene u crnogorskom savremenom društvu, koja pored osnovnih, porodičnih obaveza, zauzima i sve značajnije funkcije u društvenom i javnom životu.

“Proces meritorne afirmacije žene kod nas teče optimalnim tokom, i žena danas u Crnoj Gori doživljava svoju punu reafirmaciju”, kaže se u čestitki Kneževića.

Međunarodni dan žena je svim pripadnicama ljepšeg pola čestitao i bivši funkcioner Socijalističke narodne partije, Aleksa Bečić.

“Pozivam vas da zajedno, principijelno i snažno utičemo na sve društvene anomalije, kako bi svima bilo i ljepše i bolje, jer nema bogate i pomirene Crne Gore bez aktivne i savremene uloge žene u njoj”, poručio je Bečić.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.