Društvo

LP: Popović čestitao Dan žena

Lider Liberalne partije, Andrija Popović, čestitao je svim građankama Crne Gore 8. mart, Međunarodni dan žena.
LP: Popović čestitao Dan žena
Portal AnalitikaIzvor

"Vjerujemo da današnji dan treba sve da nas podsjeti na vrijednosti slobode, ravnopravnosti i borbe za jednake mogućnosti među ljudima bez obzira na bilo koje lično svojstvo, pol ili rod. Zato i jeste dužnost svih nas da snažnije nastavimo da doprinosimo društvu slobodnih pojedinaca i pojedinki utemeljeno na sigurnosti svih ljudi", naveo je Popović u čestitki.

On je poručio da će "LP na takvom putu uvijek biti saveznik svim građankama, ženama, koje vjeruju u naše zajedničke ideale i ideje".

"Promišljajući o sopstvenoj ulozi u kreiranju bolje budućnosti ovog društva, želim vam da praznik provedete srećno i radosno, u harmoniji sa najdražima", zaključuje se u čestitki Popovića.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.