Društvo

Provjeravaju rad ministarke Sanje Vlahović

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici provjerava da li su naučni radovi ministarke nauke Sanje Vlahović i člana Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Milana Babovića plagijati, prenose Vijesti.
Provjeravaju rad ministarke Sanje Vlahović
Portal AnalitikaIzvor

Iz kabineta Vrhovnog državnog tužioca saopšteno je da je u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici formiran krivični predmet, koji se nalazi u fazi izviđaja.

Predmet je formiran prema izvještaju koji je Vrhovnom državnom tužilaštvu dostavljen iz Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, povodom krivične prijave Centra za građansko obrazovanje podnijete protiv NN lica, Milana Babovića i Sanje Vlahović, zbog krivičnog djela povreda moralnih prava autora i interpretatora.

U prijavi se navodi da su prijavljeni, pod svojim imenom i imenom drugog u cjelini ili djelimično objavili i stavili u promet primjerke tuđeg autorskog djela i interpretacije. (Mina)

Portal Analitika

Komentari (5)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
R Realan
07.03.2015. 17:19

A šta je radila čitavo vrijeme? .....Novinari provjerite brojke koje ponavlja!

0
0
J Jovan
07.03.2015. 17:04

Neka provjeravaju ,da pocine i ona i mi ,jer je ovo najvazniji problem u drzavi.Dje god ima Crnogorca treba nac nacina da mu se glava polomi.

0
1
M Mugabe
07.03.2015. 16:05

Sram ih bilo. Na osnovu prijave prevaranata i onih koji rade protiv drzave provjeravaju zenu koja je za svoju drzavu uradila vise od svih ovih sto se busaju zajedno!

1
6
K Kao u ogledalu
07.03.2015. 16:52

Slažem se, Mugabe, dosta je prevaranat i onih koji rade protiv države! No, vjerujš li ti vlastitim očima, Mugabe: jesi li uporedio stranicu iz "rada" ministarke sa stranicom iz rada Buhalisa? Ili što joj je Buhalis poručio na svom sajtu? A, slažem se - opet će stvar riješiti prevaranti.

2
0
A Anonimno-2039540769
07.03.2015. 15:21

Zataškaće stvar kao one ........na Mediteranu.

3
0