Društvo

Put CT-BD i dalje zatvoren zbog klizišta u Markovićima (VIDEO)

Na magistralnom putu Budva- Cetinje u mjestu Lapčići, došlo je do pucanja- odvajanja kolovoza uzdužno, saopšteno je Portalu Analitika iz OKC-a Uprave policije.
Put CT-BD i dalje zatvoren zbog klizišta u Markovićima (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Zbog  klizišta, na tom pravcu je zatvoren saobraćaj za sve kategorije motornih vozila.

U mjestu Markovići, na putu Budva-Cetinje, trenutno je obustavljen saobraćaj za sve kategorije vozila, zbog  pojave klizišta.

slika-1Obustavljen je saobraćaj za sve kategorije vozila na putu Jasenovo Polje-Šavnik-Žabljak, Plužine-Šćepan Polje, podaci su Auto moto saveza Crne Gore.

Na putevima Podgorica-Bijelo Polje, Nikšić-Plužine, Pljevlja-Rance, Rožaje-Kula i Mojkovac-Đurđevića Tara nije dozvoljeno kretanje kamionima sa prikolicom i šleperima.

Na magistralnom putu M-4 dionica Lipci-Grahovo u mjestu Donje Krivošije režim saobraćaja je, zbog radovđa, promijenjen sa tri na dvije saobraćajne trake, a dolaziće i do desetominutnih prekida za sve vrste vozila od deset do 11 i od 15 do 16 sati.

Na magistralnom putu Bar-Ulcinj, na lokalitetu Kruče, zbog sanacije klizišta promjenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, prenosi Mina.

Na regionalnom putu Mojkovac-Đurđevica Tara, u mjestu Dobrilovina, zbog klizišta se saobraća jednom trakom naizmjenično.

 

Foto: Podgorički vremeplov

Portal Analitika