Društvo

EPCG: Plav, Gusinje i Plužine bez struje, u ostalim gradovima stabilno stanje

Zbog izuzetno loših vremenskih uslova, obilnih padavina i olujnog vjetra, bez napajanja električnom energijom su: Plav, Gusinje i Plužine. Napajanje ostalih gradova sa mreže koja je u nadležnosti EPCG je stabilno, saopšteno je iz pomenute kompanije.
EPCG: Plav, Gusinje i Plužine bez struje, u ostalim gradovima stabilno stanje
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodi u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika olujni vjetar i obilne padavine uzrokovali su i probleme na mreži sa koje se napajaju seoska područja opština Bijelo Polje, Pljevlja, Kolašin i Mojkovac.

Takođe, na području opštine Cetinje zbog olujnog vjetra došlo je do prekida u napajanju 35 kV dalekovoda prema Čevu zbog čega je bez električne energije dio Katunske nahije.

„Potrošače molimo za razumijevanje, jer su sve nadležne ekipe na terenu i pokušavaju da u što kraćem roku obezbijede napajanje za navedeno područje“, stoji u saopštenju Direkcije za odnose sa javnošću EPCG.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.