Muzika

VIDEO: Predstavljena pjesma benda "Beer&Steel" posvećena Vojsci Crne Gore

Nikšićki bend "Beer&Steel" promovisao je spot za pjesmu "Heads Up", snimljenu za Vojsku Crne Gore.
VIDEO: Predstavljena pjesma benda "Beer&Steel" posvećena Vojsci Crne Gore
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Frontmen, gitarista i pjevač benda Beer&Steel, Vuk Kankaraš, kazao je, na promociji spota u Hard rok kafeu, da je bend osnovan 2011. U sastavu benda su, pored Kankaraša, i bubnjar Aleksandar Kankaraš i klavijaturista i basista Nemanja Cvijović.

On je rekao da je tekst pjesme "Heads Up” napisan prije oko godinu dana, a kompozicija i aranžman su, kako je naveo, autorsko djelo benda "Beer&Steel", dodajući da je inspiracija za tekst nastala iz osjećaja poštovanja koji svi građani gaje prema svojoj vojsci.

“Ponosni smo na obučenost, posvećenost i hrabrost naših vojnika, kako učešćem u mirovnim misijama širom svijeta, tako i njihovim učešćem i zalaginjima u mirnodopskim uslovima kada su u pitanju ljudski životi i imovina”, naveo je Kankaraš u izjavi za medije.

Prema njegovim riječima, ta pjesma je doživljaj članova benda i priznanje Vojsci Crne Gore. “To su naši prijatelji, braća, sestre, susjedi, naši sugrađani. To je naša vojska”, dodao je Kankaraš.

On je objasnio da je iz svega toga proistekla ideja za spot, a cijelim projektom su, kako je kazao, željeli da prikažu i približe svima vještine, sposobnosti i obučenost vojnika.

Kankaraš se u ime svih članova benda zahvalio Vojsci Crne Gore koja je omogućila da taj projekat bude realizovan. Kankaraš je kazao da se za realizaciju takvih projekata novac navodi kao osnovni faktor.

“Mi tih problema ovog puta nijesmo imali, novca nije uopšte ni bilo, kao što ga nema ni danas”, naveo je Kankaraš.

On je kazao da potpisuje scenario i režiju spota, a da su u ostale aktivnosti, poput snimanja spota i postprodukcije, bili uključeni svi članovi benda.

“Izgleda da smo u bukvalnom smislu shvatili izreku da su najbolje stvari u životu besplatne.

Uložili smo svu našu ljubav, vještine i znanje kako bi realizovali ovaj projekat, a publika će suditi o kvalitetu istog”, rekao je Kankaraš.

On je kazao da je cilj benda da nastavi sa stvaranjem novih pjesmama, kao i sa snimanjem albuma koji će, kako je naveo, biti uskoro prezentovan.

Dodao je da će svojim aktivnostima pokušati da približe njihov svijet koji, kako je kazao, grade od najranijeg djetinjastva.

 “Želio bih s vama da podijelim jedno životno iskustvo i brigu koju sam doživio stvarajući ovaj projekat, a to je da ako uložite veoma mnogo truda, rada i ljubavi u nešto što volite – to će se itekako ostvariti prije ili kasnije”, naveo je Kankaraš.

On je kazao da je taj projekat ostvarenje njihovih muzičkih snova, posebno premijera spota na MTV Adria, a onda i promocija u Hard Rock Cafe-u.

 “Zahvalio bih se Hard rok kafeu koji je danas naš domaćin i koji ustupa svoj prostor za promociju pravih vrijednosti”, naveo je Kankaraš.

Boris Lješković iz DST-a je kazao da ga kod benda "Beer&Steel" impresionira to što imaju pravi hard rok zvuk, dodajući da prikazuju kvalitet koji je taj muzički pravac imao i koji je sad u izumiranju.

(MINA)

Portal Analitika

Komentari (6)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
L Lili
07.03.2015. 18:39

Ne čuh odavno riječ - domovina - medju našom djecom.....

5
1
C Cetinje
07.03.2015. 14:02

Lijepo uradjeno,treba što više ovakvih stvari raditi i buditi rodoljublje kod gradjana Crne Gore jer nemaju druge domovine sem ove.

7
1
D Djuro Vucinic
06.03.2015. 23:20

Marune ,cuo si ,uradjeno je bez novca .Moderno i prihvatljivo ,danas su takvi svi video spotovi.Ocekujmo ocjenu publike sa MTV Adrije ...a bit ce dobro kotiran

10
0
S Slobodan Gluščević
06.03.2015. 19:49

Meni ovo izgleda lijepo.

10
3
m marun
06.03.2015. 16:55

tako amaterski urađeno. možda je tekst dobar,ne znam engleski.

5
8
S Serdar
06.03.2015. 16:20

Bravo momci! Samo naprijed!

12
3