Društvo

Likovni konkurs povodom Dana pozorišta za djecu

Povodom 21. marta, Svjetskog dana pozorišta za djecu, kompanija Mercator Crna Gora i Roda trgovine pokrenuli su nagradni konkurs za prikupljanje dječijih crteža na temu „Pozorište“. Najoriginalniji crteži će biti nagrađeni sa pet tablet računara, 10 Rodapoklon paketa i ulaznicama za predstavu Čarobnjak iz Oza.
Likovni konkurs povodom Dana pozorišta za djecu
Portal AnalitikaIzvor

Djeca do 15 godina mogu da učestvuju na konkursu slanjem crteža na Roda CG Facebook stranicuili na adresu Put Radomira Ivanovića br. 2, sa naznakom „za likovni konkurs“. Pošto je riječ o djelima čiji su autori djeca, crteže mogu da šalju članovi porodice, a konkurs je otvoren do 19. marta. Uz rad je potrebno dostaviti ime i prezime autora, datum rođenja i kontakt telefon.

Kompanija Mercator i Gradsko pozorište Podgorica, kao specijalne goste pozvali su djecu iz Doma Mladost iz Bijele, pa će njih 50 na velikoj sceni KIC-a Budo Tomović gledati Čarobnjaka iz Oza. Društvo u publici praviće im djeca zaposlenih u Mercatoru i Rodi.

„Kao prepoznat porodični brend, odlučili smo se za saradnju sa Gradskim pozorištem čiji je repertoar tradicionalno obogaćen programima za sve uzraste. Cilj nam je da 21. mart ostane lijepa uspomena za sve koji budu u publici, a planiramo da ovakva druženja postanu tradicija“, saopšteno je iz kompanije Mercator-CG.

 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.