Region

Platio 1.125 grama ribe, a dobio 600 grama leda (FOTO)

Da vrlo lako možete da budete prevareni u prodavnici, a da za to saznate tek kad dođete kući, kad pokušate da spremite ono što ste kupili, uvjerio se i čitalac "Blica" iz Pančeva.
Platio 1.125 grama ribe, a dobio 600 grama leda (FOTO)
Portal AnalitikaIzvor

Naime, on nam je poslao fotografije smrznute ribe jer je bio šokiran kad je shvatio da je polovina kupljene robe - led.

- Poštovani, šaljem vam nevjerovatne slike zamrznute ribe. Kupio sam u jednoj prodavnici u Pančevu 1.125 grama zaleđenog soma, a sam led na toj ribi je bio težak skoro 600 grama - piše čitalac "Blica".

 

 

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
S Slobodan Gluščević
06.03.2015. 19:56

Pa to je onaj kinez koji se za dvije godine neshvatljivo obogatio. To je ribarska mafija koja je dobila pravo ribarenja na svim morima i ima veća prava od domorodačkih ribara. Riba neprovjerenog kvaliteta (ne zna se sadržaj žive i teških metala, a još manje radioaktivnih elemenata) se zamrzava u "ledenu košulju" koja je jedanke težine kao i sam ariba, a prodaje se kao riba vrhinskog kvaliteta. Lupeška posla svjetskog organizovanog kriminala. Naravno to svi znaju ali nikeo ništa ne preduzima, jer su te svjetske organizacije (STO, kontrole kvaliteta, kontrole tržišta i svi drugi) korumpirani.

0
0
A Analitičar
07.03.2015. 20:57

Niko nije korumpirao potrošače, pa što dopuštaju da ih prevare? Ne treba im nikakva informacija, dovoljno je viđet što je zapakovano. A, ko voli kupovat mačku u vreću, eto mu ga. Samo nek poslije šuti.

0
0
S Slobodan Gluščević
08.03.2015. 13:02

Da to ste u pravu

0
0