Društvo

Andrijevica, Plav i Gusinje ponovo bez struje

Distributivna konzumna područja Andrijevice, Plava i Gusinja opet su bez električne energije usljed ispada 110 kV dalekovoda „Berane-Andrijevica“, saopšteno je iz Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES).
Andrijevica, Plav i Gusinje ponovo bez struje
Portal AnalitikaIzvor

“Dalekovodne ekipe zbog, naravno, teških uslova za rad i slabe vidljivosti nijesu u mogućnosti da tokom noći saniraju posljedice kvara na pomenutom DV, ali će svakako rano ujutro biti na terenu i dati svoj maksimum kako bi  što prije stvorili uslove za uredno napajanje el.energijom.

Takođe, zbog nevremena koje ne jenjava,došlo je do kvara i na 110 kV DV „Nikšić-Bileća“,što za posljedicu ima  beznaponsko stanje u Vilusima”, navodi se u saopštenju CGES-a.

CGES moli potrošače da imaju razumijevanja za novonastalu situaciju.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.