Fudbal

Zverotić debitovao za Sion: Povratak u Švajcarsku pravi potez

Crnogorski reprezentativac Elsad Zverotić debitovao je prošlog vikenda za svoj novi klub Sion. Rekorder po broju nastupa za ’’hrabre sokole’’ odigrao je svih 90 minuta u remiju sa Lucernom 2:2.
Zverotić debitovao za Sion: Povratak u Švajcarsku pravi potez
Portal AnalitikaIzvor

’’Drago mi je da sam nakon duže vremena odigrao čitavu utakmicu. Ostaje žal što smo ispuštili dva gola prednosti, ali vjerujem da ćemo to nadoknaditi već u narednom meču. Zadovoljan sam pruženom partijom, ali tek očekujem da pokažem najbolje od sebe. Odlazak u London za mene je bio veliki izazov. Ispočetka je sve išlo kako treba, igrao sam, pružao zapažene partije. Ali, potom sam izgubio mjesto u ekipi. Zbog male minutaže raskinuo sam saradnju sa Fulamom i vratio se u Švajcarsku. Sion je bio konkretan u ponudi. Potpisao sam ugovor na dvije ipo godine i vjerujem napravio pravi potez’’, kazao je Zverotić za Arenu.

Bliži se 27. Mart kada će Crna Gora dočekati Rusiju u moža biti ključnoj utakmici za očuvanje nade u odlazak na EP.

’’Mnogo važan duel za nas. Ako pobijedimo otvaraju nam se realne šanse da se borimo za Evropsko prvenstvo. Biće teško, ali u Podgorici možemo da savladamo svakoga. Nadam se da ćemo ovog puta svi biti zdravi i da će selektor Brnović moći da sastavi najjači tim. Uz podršku navijača, uz maksimalno zalaganje i borbenost svih nas, možemo do tri velika boda’’, zaključio je Zverotić.

Portal Analitika