Rukomet

Fahrudin Melić još dvije godine u Parizu

Momak koji je za relativno kratko vrijeme svog boravka u Parizu – Fahrudin Melić stavio u drugi plan po mnogima najbolje krilo na planeti Luka Abaloa i tako mu „oteo“ nadimak NBA rukometaš je juče produžio saradnju sa najbogatijim rukometnim klubom u Evropi – PSŽ-om.
Fahrudin Melić još dvije godine u Parizu
Portal AnalitikaIzvor

Naš reprezentativac je u proteklih godinu dana bio jedan od najboljih igrača drim tima iz Pariza, koji je prošle sezone istina uspio da osvoji samo trofej u nacionalnom Kupu, ali zato će Narcis, Hansen, Kopljar, Vori, Omejer, Abalo, Melić i drugovi već ove sezone nastojati da osvoje sve trofeje koji su u ponudi.

Melka je postao igrač bez kojeg se ne može zamisliti igra PSŽ-a, a po glasovima velike armije navijača ovog kluba on se po popularnosti nalazi na trećem mjestu odmah iza Hansena i Omejera, dok je iza sebe ostavio ostale super zvijezde koje ima ovaj klub.

„Zaista sam srećan u Parizu, ovdje se igra vrhunski rukomet, imam priliku da sarađujem sa fenomenalnim igračima, koji su prije svega veliki ljudi i ponosan sam što ću i u naredne dvije sezone nositi dres PSŽ-a“, kazao je za Handball Montenegro Melić.

Leteći Fahrudin ne krije da su ambicije kluba iz grada svjetlosti najveće u Ligi šampiona, kao i na domaćoj sceni.

„Protekla sezona nije bila baš najsjajnija i moramo uraditi sve da to promijenimo. Vjerujem da će ova biti mnogo bolja, a jasno je da želimo trofeje u Ligi šampiona, ali i u domaćem prvenstvu“, poručio je Melić, koji će tako vrlo vjerovatno sledeće sezone igrati u timu sa Nikolom i Lukom Karabatić, koji su usmeno sve dogovorili sa Parižanima (čitaj Katarcima),koji su duboko zavukli ruku u džep da bi doveli najpopularniju braću iz svijeta rukometa. Takođe u Pariz od ljeta stiže i fenomenalni desni bek Kim Anderson, dok je iz kluba stigla informacija da će iskusni pivot Igor Vori takođe ostati još dvije sezone.

Već sada je jasno da će od ljeta PSŽ imati tim kakav se još nije sastavljao.

Handballme.me

Portal Analitika