Zabava

Što donosi pun Mjesec u Djevici 5. marta?

Pun Mjesec će sjutra, 5. marta, biti u znaku Djevice, dok će istovremeno Venera biti u Ovnu i to u konjunkciji sa Uranom i u trigonu sa Jupiterom.
Što donosi pun Mjesec u Djevici 5. marta?
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Ovi zvjezdani aspekti mogu vam donijeti iznenađenja! To može biti neka nova osoba, ljubav, ili prijateljstvo, i to krajnje, neočekivano i u okolnostima kao iz nekog filma. To, takođe, može biti i neki poslovni susret - krajnje neobičan, poseban i za pamćenje. On može pokrenuti i puno radosti, oduševljenja ili zanosnu ljubav koja nosi vedrinu i polet, jer je Venera i pod uticajem Jupitera u Lavu.

U ovom aspektu ima puno izazova, avanture, ali i rizika, ili težnje za slobodom. Ono što je sigurno je da će mnogi od nas doživjeti izvjestan izlazak iz svakodnevice, ili odstupanje od uobičajenog u nečemu.

Najviše će ovaj susret strasne i u Ovnu izazovne Venere i Urana osjetiti oni koji su pod uticajem Venere i Urana, Vage, i Bikovi (podznak), kao i osobe koji su u znaku ili podznaku Ovnovi i Vodolije. Ovo je apekt koji uvodi u zanos, jedinstvenu avanturu, slučajni susret u kojem eksplodiraju ljubavne strasti, dogodi se vatromet ljubavnih osjećanja i oslobode se strasti i želje.

Ako je intenzitet pritisaka veliki, onda može ovaj aspekt donijeti i iznenadni prekid neke veze, ali zbog trigona sa Jupiterem riječ je o pozitivnim preokretima, ili oslobođenju koje vas može usrećiti.

Buntovnost i jake emocije su vrlo moguće. Ako imate podznak u Vagi, pazite da suviše nestrpljivosti i nemira ne izazovu pojačanu napetost koja može nepovoljno da djeluje na neku vezu, partnerstvo i da izazove otuđenje ili u rijetkim slučajevima kraj veze.

Na finansijskom planu, ako vam je ovaj aspekt u 2. i 8. kući, mogući su iznenadni dobici koji vas mogu oduševiti.

Ovo su dani jakih uzbuđenja, kada impulsivno ponašanje može da izazove da naglo protestujete, da se uzbudite, reagujete impulsivno i budete nespremni da popustite.

Pazite da ne poljuljate neke odnose zbog hirovitosti i svojeglavih postupaka, impulsivnosti i ishitrenosti. Može se dogoditi da druga strana ne bude spremna da popusti i prihvati hirove kojima će osobe koje su pod uticajem Venere biti sklone.

Kako je i Mars u Ovnu, strasti su jake i od popustljivosti nema ništa. Posebno što se osjeća i uticaj Punog Mjeseca koji će biti 5. marta u Djevici, a koji može dovesti do toga da se postupci ne mogu kontrolisati i da ima više napetosti i nervoze, koja može da dovede do zategnutih odnosa.

Lovesensa.rs

Portal Analitika