Politika

EU u Crnoj Gori: Junker nije dao intervju za „El Nuevo Lunes“ i nije davao izjave o Crnoj Gori

Iz Delegacije Evropske unije u Podgorici demantovano je da je predsjednik Evropske komisije Žan Klod Junker dao intervju za španski nedjeljnik „El Nuevo Lunes", da je davao ikakve izjave o Kombinatu aluminijuma Podgorica (KAP), ili vezane za Crnu Goru u skorije vrijeme.
EU u Crnoj Gori: Junker nije dao intervju za „El Nuevo Lunes“ i nije davao izjave o Crnoj Gori
gordana borović
gordana borovićAutor
Portal AnalitikaIzvor

„Predsjednik Evropske komisije, gospodin Žan Klod Junker, nije davao intervju za španski nedjeljnik "El Nuevo Lunes". Gospodin Junker nije davao nikakve izjave o Kombinatu aluminijuma Podgorica (KAP), niti je davao bilo kakve izjave vezane za Crnu Goru u skorije vrijeme“, saopšteno je Portalu Analitika iz Delegacije EU u Podgorici.

Danas je dnevni list "Dan" objavio tekst, navodno prenesen iz španskog nedjeljnika, u kojem se kaže da je Junker upozorio  Crnu Goru na rizik od bankrotstva u slučaju da izgubi arbitražu u vezi Kombinata aluminijuma Podgorica (KAP) protiv ruskog CEAK-a, čiji je odštetni zahtjev oko milijardu eura, i pozvao crnogorsku vladu da se dogovori i nađe s Rusima održivo rješenje.

 

 

 

Portal Analitika

Komentari (6)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
K KARA RADUSIN
05.03.2015. 10:39

Ima razlike Informer laže sa stilom i priznaje tu njihovu genetsku osobenost,ali odakle to prijenu ovim našim Koriolanima u Danu.

8
0
D Dusan Madzarovic
04.03.2015. 19:31

SPADALI TAJ " D A N " u "UGROZENA " sredstva informisanja. KOJA BLAMAZA I BEZOBRALUK. FUJ --MIZERNO I SRAMNO.

11
0
A Anonimno-797065503
04.03.2015. 21:00

Ovo ti je moj Dušane,novina kao Informer samo nema golih piplica,nego onako više opisno objašnjavaju događanja.

6
0
V Vesko
04.03.2015. 18:47

Ova navodna Junkerova izjava se moze procitati na sajtu balkaninsight tacno onako kako je prenijeta u nasoj stampi.Pokusao sam na internetu da nadjem izdanje ovog spanskog casopisa od Utorka ali se moze naci samo izdanje od ponedjeljka 2 marta.Trebao bi neko recimo iz PA da kontaktira urednistvo ovog spanskog lista da se potvrdi da li je zaista u njihovom listu ovo objavljeno.

1
3
A Anonimno-1979794501
04.03.2015. 18:26

Naravno, kao i obično, "danci" LAŽU LI LAŽU!

3
0
A Anonimno-1926178064
04.03.2015. 16:12

Ne pada snijeg da pokrije brijeg nego da zvjerinje pokaže trag.Čekam još da neko iz NATO zvanično izjavi da se Olandova izjava ne odnosi na prijem Crne Gore,pa da uputim zvaničan lični zahtjev srbujuščoj opoziciji da mi se skinu s milokliza.Ovoliko nepromišljene i trijumfalističke zluradosti na prvu neprovjerenu informaciju nije viđeno bar 20 godina.Pokrijte se po ušima i hajte kući.Dosta je bilo, nikada vi nećete smijeniti nikoga a kamo li DPS.

17
2