Fudbal

Rodžers priznao: Plašio sam se otkaza

Menadžer Liverpula Brendon Rodžers priznao je da je strahovao da će dobiti otkaz ove sezone. Liverpul je prošlu sezonu u Premijer ligi završio na drugom mjestu, ali je ove godine, odlaskom Luisa Suaresa i povredom Danijela Staridža, ušao u seriju loših rezultata.
Rodžers priznao: Plašio sam se otkaza
Portal AnalitikaIzvor

Rodžers je kazao da se uplašio za svoj posao poslije poraza od Kristal Palasa od 3:1 u novembru 2014. godine, što je bio četvrti uzastopni poraz "crvenih" u svim takmičenjima.

- Poslije te utakmice protiv Kristal Palasa sam osjetio da nije važno koliko podrške imate, jer ekipa nije funkcionisala... Međutim, uvijek sam se borio, volim da budem ovdje, želim da budem uspješan ovdje - rekao je Rodžers za britanske medije, prenosi Beta.

Rodžers je dodao da je tada shvatio u kakvoj se situaciji nalazi i da mu je u tome pomoglo iskustvo iz Redinga.

- Iskustvo iz Redinga,đe sam dobio otkaz, mi je pomoglo u tome. Imao sam podršku predsjednika, ali sam dobio otkaz poslije 20 utakmica. Tada sam naučio da nije važno da li imaš podršku predsjednika, uprave, već da li pobjeđuješ - dodao je menadžer “redsa”.

Rodžers je naveo da njegov tim na početku ove sezone nije imao identitet.

- Morao sam da donesem odluke koje su nam omogućile da se vratimo blizu onoga što smo bili. Trebalo je da to ranije uradim. Nijesmo imali identitet i svi su to vidjeli. Nijesmo bili ekipa koju smo gradili posljednjih nekoliko godina - rekao je Rodžers.

Liverpul je trenutno šesti na tabeli Premijer lige sa 48 osvojenih bodova.

Portal Analitika