Marketing

Telekom: Nove internet opcije za postpejd korisnike

Telekom je za svoje postpejd korisnike pripremio nove opcije za internet na mobilnom telefonu - Internet 10 i Internet 15. Svi korisnici, fizička lica, koji se prijave za nove opcije do 31. maja dobijaju na poklon besplatne pozive i SMS u mreži u trajanju od tri mjeseca, saopšteno je iz pomenute kompanije.
Telekom: Nove internet opcije za postpejd korisnike
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Nova opcija Internet 10 uključuje 3 GB internet protoka po punoj brzini za 10 eura mjesečno, dok opcija Internet 15 uključuje 10 GB po punoj brzini i neograničene poruke prema mrežama u CG i Srbiji za 15 eura mjesečno.

Kako navode iz Telekoma korisnici koji nove opcije aktiviraju u promotivnom periodu - do 31. maja dobijaju na poklon tri mjeseca besplatnog korišćenja opcije „Opušteno u mreži“ koja podrazumijeva 2000 minuta ka Telekomovoj mobilnoj i fiksnoj mreži i 2000 sms-ova u mreži mjesečno. 

„Osim toga, svaki novi Smart Plus korisnik koji za vrijeme trajanja promocije potpiše ugovor na tri mjeseca dobija tri mjeseca besplatno opcije Opušteno u mreži i Internet 10. Dodatne povoljnosti sleduju i Smart Plus korisnike uz kupovinu telefona na 24 mjeseca. Detaljnije na  www.telekom.me“, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Portal Analitika