Društvo

„Transformersi čuvaju grad“ do 1. maja u Podgorici!

Sekretaraka Sekretarijata za kulturu i sport mr Nela Savković Vukčević održala je danas sastanak sa Danilom Baletićem, autorom izložbe „Transformersi čuvaju grad“, koja je upriličena u okviru manifestacije Podgoričko ljeto 2014, saopšteno je Portalu Analitika iz podgoričke Uprave za kulturu i sport.
„Transformersi čuvaju grad“ do 1. maja u Podgorici!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Sastanku su prisustvovali i direktorica JU KIC „Budo Tomović“, Snežana Burzan, inspektorka Komunalne policije, Suzana Blagojević i mr Sanja Vojinović, savjetnica za kulturu.

Glavni grad je prihvatio prijedlog autora Danila Baletića da postavka transformersa ostane do 1. maja 2015. godine, kao i da plati troškove uklanjanja i prevoza do željene lokacije u Zeti u iznosu od 2.800 eura, odakle autor planira da ih transportuje i predstavlja drugim sredinama.

Autor Danilo Baletić izrazio je zahvalnost Glavnom gradu i Sekretarijatu za kulturu i sport za ustupke i razumijevanje koje je iskazano kako za postavljanje, tako i za uklanjanje postavke transformersa, kao i za promociju njegovog rada koja mu je omogućila da se kao mladi autor, kroz uglednu kulturnu manifestaciju Podgoričko ljeto, predstavi  publici.

 

Portal Analitika

Komentari (4)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.