Zabava

Situacije zbog kojih će muškarac zažaliti zbog seksa

Široko je rasprostranjen stav da će muškarac tek u rijetkim situacijama odbiti seks, a još rasprostranjeniji da gotovo nema situacije u kojoj će muškarac i zažaliti zbog seksa. Ipak, riječ je o stereotipu koji svakako vrijedi razotkriti.
 Situacije zbog kojih će muškarac zažaliti zbog seksa
Portal AnalitikaIzvor

Baš kao i žene, muškarci će se naći u situaciji u kojoj će poželeti da vrate vreme unazad i izbegnu taj seks zbog kog se sada tako neugodno osećaju. 

Koje su to situacije, otkrila je Tes Barker za magazin “Women’s Health” nakon što je od svojih prijatelja "izvukla priznanja" u kojim situacijama i zašto su zažalili zbog seksa. 

Seks s prijateljicom 

‘Postoji li muško- žensko prijateljstvo?’ pitanje je na koje se traži odgovor kao i na ono ‘šta je starije: kokoška ili jaje?’. Neki će strastveno stati u obranu tvrdnje da itekako postoji, dok će ostali s istim žarom poručiti: ne postoji i ne može postojati. Koji god stav zastupali, muškarci koji su se u nekom trenutku prepustili strastima i upustili se u seksualni odnos s nekom svojom dobrom prijateljicom, u većini slučajeva zbog toga će zažaliti. 

"I ona i ja smo u to vrijeme prolazili kroz bolan raskid i razgovarali o tome koliko se osjećamo usamljeno. U jednom trenutku prepustili smo se strastima. Nakon nekog vremena otkrila mi je da ima jaka osjećanja prema meni, što me je uzdrmalo. Nisam znao kako da reagujem na to, pa sam se počeo histerično da se smijem. Ona se na to naljutila, a naš odnos nikada više nije bio isti. Izgubio sam prijateljicu... Grize me savjest što sam povrijedio njena osećanja..." Ispričao je tako jedan muškarac svoju priču. 

Seks s bivšom devojkom svog prijatelja 

Uf...Ovo je za mnoge "veliko ne!”, ali ipak se u nekom trenutku dogodi upravo to. Čak i kada dobiju od prijatelja "odobrenje" uz uvjeravanje da mu zaista ne smeta, da je to stara priča i da ih nikakve emocije više ne povezuju, ovo je situacija koju bi muškarci svakako trebalo da izbjegavaju ako ne žele da biraju između prijatelja i nove djevojke, ma koliko seksi bila. 

Usputni seks 

Pomislili biste da nema apsolutno ništa loše u tome? Seks bez obaveze...Svoju priču o ovoj situaciji ispričao je muškarac koji je u doba kada se u njoj našao bio tek 18- godišnjak koji je kao brucoš želio da ima što više djevojaka i što manje obveza. Svidjela mu se jedna djevojka koja je živjela u istoj zgradi i koja se zaljubila u njega, ali on je želio samo seks. Time je povrijedio djevojku, a griža savjesti nastavila je da ga proganja, kako je otkrio, i godinama kasnije. 

Seks sa šeficom 

Seks s nadređenim najčešća je situacija zbog koje će zažaliti oba pola. Ako ne odmah na početku, onda bar nakon nekog vremena. Osim ako se to ne završi filmski: i živjeli su srećno zajedno do kraja života. Ovo je priča jednog muškarca koji je otkrio zašto je seks sa šeficom bio tako loša ideja.. 

"Bio je to moj prvi posao. Sve je bilo odlično, a posebno to što je moja nadređena bila vrlo privlačna i seksi. Često smo bili zajedno i nabacivali se jedno drugom u zajedničkim šetnjama do automobila i sl. Jednom prilikom ostali smo na piću nakon posla, jedno je vodilo drugom i.... Kad sam sjutra došao u kancelariju, nije mogla da me pogleda. Sve se promijenilo i bilo je mnogo neugodnih situacija. Danas više ne radim u toj firmi, ali ipak bih, da mogu, promijenio tu svoju lošu odluku utemeljenu na pogrešnoj procjeni." (Super Žena)

Portal Analitika