Politika

MILIĆ: Pojedine političke partije imaju svoje medije koje finansiraju

Gostujući juče u emisiji “U Žiži” Skala radija Srđan Milić, predsjednik SNP-a Crne Gore se osvrnuo i na reklamiranje u predizbornoj kampanji pojedinih političkih partija u crnogorskim medijima.
MILIĆ: Pojedine političke partije imaju svoje medije koje finansiraju
gordana borović
gordana borovićAutor
Portal AnalitikaIzvor

Neke partije su bile bjesomučno potpomagane od tih medija, da li državnih ili privatnih, sasvim je sve jedno, dok drugi mediji po tom osnovu ne mogu da žive, jer imaju nelojalnu konkurenciju.

“Određene političke partije na crnogorskoj političkoj sceni imaju svoje medije koje finansiraju. Zašto bi onda neko zakupio određeni termin u npr. Skala radiju kada od štampanih medija to dobija besplatno, uz uslov da poslije izbora, kada uđe u parlament štiti njihove privatne interese, a ne interese građana Crne Gore”, kazao je Milić.

Stoga, smatra on, borba protiv ovakvih odomaćenih pojava, liči na Don Kihota i borbu sa vjetrenjačama, ali sve ima svoj kraj.

Milić kaže da je načinom kojim je vodio politiku SNP doprinio tome da se izađe iz tog začaranog kruga.

“Nije potrebno da se pravdam i dokazujem da li smo onakvi ili ovakvi opozicionari. Mi smo politička partija koja je zavrijedila toliku podršku građana Crne Gore na izborima, ne zbog toga da li smo opozicionari ili smo vlast, već zbog programa koji su građani stavili iznad ličnosti”, kazao je Milić, vjerujući da će ta podrška programu SNP-a rasti iz dana u dan.

“Ono što sigurno neću dozvoliti je da nakon sljedećih parlamentarnih izbora ponovo dolazim ovdje i kažem: znate, mi smo sada ponudili tehničku Vladu ovome ili smo ponudili manjinsku Vladu onome, ili bilo kome”, navodi on.

Milić je kaže godinu dana prije izbora otvoren sa ponudom i ko hoće da podrži program Socijalističke narodne partije, dobro je došao.

 

Portal Analitika

Komentari (4)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
b bivsi clan snp
05.03.2015. 10:44

Prvo ste Momira istjerali pa onda dosao Pedja pa istjerao Žižića onda si dosao ti Milicu pa istjerao Pedju i sad na kongres uspuo si da otjeras Bečića. Toliko o politici koja je cuvala DPS svih ovih godina u SNP su sada samo oni iskompleksirani koji su sad funkcioneri koji su bili vojnici partije na kutijama na terenu u kafani najgori u SNP i sad cekaju zagrljaj i poziv DPS!

1
1
A Anonimus
04.03.2015. 21:38

Miliću,potrošio si sve kredite kod svih medija jer si ni voda ni vino.Otkačili su te kada su shvatili da ste ti i Jonica uradili sve da razbijete najaču opozicionu partiju jer je to odgovaralo gazdi.I ovi što ti odoše su ukapirali na vrijeme.Nema te više Miliću,ni gazdi takav ne valjaš.Informer vam je slomio glavu.Urednici!!!!

2
1
A Anonimno-1614497355
04.03.2015. 14:11

Vladane, ne lupaj, zalosno je to sto rade Dan i Vijesti, dace BOG da im se vrati sve. Najbolji radnici DPSa

6
3
V Vladan
04.03.2015. 12:46

Imao si Miliću i ti DAN punih 15 godina pa ti je izmakao kada su te pročitali! Ne znam ko manje voli CG, Ti, ovi iz DAN-a ili oni koji danas toje iza njega! Blago vam svim trijici!

7
3