Fudbal

Savićević: Savić ide iz Fiorentine, Pelegrini će dobiti otkaz

U razgovoru za italijanski Radio Sportiva predsjednik FSCG Dejan Savićević između ostalog govorio je o crnogorskim reprezentativcima Stefanu Saviću i Stevanu Jovetiću.
Savićević: Savić ide iz Fiorentine, Pelegrini će dobiti otkaz
Portal AnalitikaIzvor

''Savića poznajem još kada je bio jako mlad. On je odličan odbrambeni igrač sa velikim potencijalom i ne iznenađuje me to što ga traže brojne velike ekipe iz Evrope. Danas je sve manje kvalitetnih defanzivaca. Možda ne napušti Fiorentinu ovog ljeta, ali će sigurno otići iz Firence u neki jači klub'', kazao ej Savićević koji se osvrnuo i na novonastalu situaciju sa Stevanom Jovetićem.

''Stevan treba da ide u tim đe će da igra stalno ili da sačeka malo, jer Pelegrini nikada ništa neće osvojiti i sigurno će biti smijenjen. Možda će doći trener koji će mu dati više prostora. Nastasić je morao da napušti Siti jer je Pelegrini na njegovo mjesto doveo Demikelisa, a svako drugi bi dao šansu mlađem igraču. Siti je doveo Bonija i Stevan se nalazi u nezgodnoj poziciji, ali neće imati problema da se povrati. Fudbal je čudan, uslovljen prevelikim interesima'', kazao je predsjednik FSCG.

Portal Analitika