Fudbal

FSCG dobio SGS sertifikat za sezonu 2014/15.

Nadzorni Komitet SGS (Societe Generale de Surveillance) izdao je sertifikat Fudbalskom savezu Crne Gore, čime je potvrdio da je sistem licenciranja i finansijskog monitoringa klubova koji sprovodi Odjeljenje za licenciranje FSCG u skladu sa standardima kvaliteta koje zahtjeva UEFA.
FSCG dobio SGS sertifikat za sezonu 2014/15.
Portal AnalitikaIzvor

Ovaj sertifikat je donijet na osnovu revizije izvršene od strane ovlašćenog revizora SGS-a, kojeg svake godine angažuje evropska kuća fudbala. SGS je najveća svjetska kompanija za kontrolu, ispitivanje i sertifikaciju, koja u skladu sa standarima propisanim od Uefe, vrši provjeru sistema licenciranja u 54 nacionalne asocijacije koje su njene članice.

Ovaj sertifikat važi za sezonu 2014/2015, odnosno do 30.09.2015. godine, kada će crnogorski sistem licenciranja i finansijskog praćenja klubova biti predmet redovne godišnje kontrole od strane SGS-a.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.