Abiznis

Pojašnjena pitanja u vezi sa privatizacijom Instituta „Dr Simo Milošević“

Predstavnici Tenderske komisije za privatizaciju i Opštine Herceg Novi održali su danas sastanak na kojem su razmatrana sva otvorena pitanja i dileme koje su se pojavile u javnosti u vezi postupka privatizacije Instituta „Dr Simo Milošević“ Igalo.
Pojašnjena pitanja u vezi sa privatizacijom Instituta „Dr Simo Milošević“
Portal AnalitikaIzvor

Na sjednici je dato pojašnjenje za većinu otvorenih pitanja, dok će za preostala pitanja Tenderska komisija u pisanom obliku dostaviti dokumentaciju i objašnjenja.

Iz Tenderske komisije ističu da je usaglašen stav o organizovanju javne prezentacije, na kojoj će investitor predstaviti sebe, kao i investicioni i socijalni program vezan za Institut „Dr Simo Milošević.

Takođe je dogovoreno da eventualna dodatna pitanja budu razmatrana u kontinuiranoj neposrednoj komunikaciji.

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
M Maximin
05.03.2015. 13:49

Sigurno je gospodin Vujovic to strucno obrazlozio. Samo ne znam kako ga nije sramota za toliko potpisanih stetnih privatizacija pod njegovom kontrolom. Ima li kraja ovom ludilu u ovoj drzavi? Dobro cetinjani kazu "pokojna drzava".

1
0
B Belavista
03.03.2015. 17:26

Znači posao je dogovore! Što je onda Duško talasao, kao nije bio informiran! Bravo IZBOR tako se štiti interes građana i grada!

1
8
B Borovo
04.03.2015. 07:02

Duško je tu da se vadi, kakav crni interes grada!

0
0