Društvo

Nova poslovnica Pošte u Baru, u Beogradskoj ulici

Građanima Bara je od juče na raspolaganju nova Poština poslovnica u okviru tržnog centra “Bar market“ u Beogradskoj ulici. Radno vrijeme pošte 85352 je od 8,00h do 14,30h svakog radnog dana i subotom, saopšteno je Portalu Analitika.
Nova poslovnica Pošte u Baru, u Beogradskoj ulici
gordana borović
gordana borovićAutor
Portal AnalitikaIzvor

Korisnicima će u novoj poslovnici biti na raspolaganju standardne Poštine usluge: uplata računa, slanje pisama, razglednica, paketa, Post express i EMS pošiljki, telegrama i luksuznih telegrama s poklonom, uplata novca na tekući račun, plaćanje usluga platnim karticama, slanje i prijem novca na bilo koju destinaciju u Crnoj Gori putem Keš expresa, slanje i prijem novca preko Western Union-a, a ubrzo i trgovina u dobro opremljenom post shop-u.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.